14623
11. november 2020

Nu starter udlejningen af 16 nye, smukke lejligheder i ODEAHUS

Det nye byggeri ODEAHUS ligger på Reberbanevej 18-28, 8900 Randers C, og står klar til indflytning 1. marts 2021. ODEAHUS henvender sig til både singler, par og børnefamilier – og ligger med en unik placering i det rolige og populære Reberbanekvarter.

Vil du være den første lejer i en af de flotte lejligheder i ODEAHUS

Kontakt Cepheus Ejendomme for en fremvisning på administration@cepheus.dk eller telefon 86423622 i vores åbningstider mandag til torsdag kl. 08:00-16:00 og fredag kl. 08:00-15.30.

Se visualisering af projektet HER og hent brochure om Odeahus HER

De nye lejligheder varierer i størrelser fra 49 m2 til 104 m2 og tilbydes som 1-værelses, 2-værelses og 3-værelses lejligheder

 

Lejlighederne er opført i arkitekttegnet, energivenligt kvalitetsbyggeri som to selvstændige bygninger, der forbindes med en gangbro. Der er elevator i ejendommen til alle lejligheder over terræn, ligesom der også er en udvendig trappe til gangbroen.

Alle lejlighederne er lyse og moderne og har rummelige altaner eller opholdsarealer i form af en lille terrasse i terræn. Alle 3-værelses lejligheder på Reberbanevej 26 er fordelt på 2 plan/2 etager.

ODEAHUS kommer til at danne rammen om 16 nye, smukke lejligheder – lige til at flytte ind i

Lejlighederne er rummelige og lyse i skandinavisk design med lækre, stilrene HTH-køkkener i åben planløsning med stuen, smukke lyse trægulve og hvidmalede lofter og vægge. Alle køkkener har hvidlakerede fronter, højtrykslaminerede bordplader med underlimet vask og låger og skuffer er med soft close. Alle køkkener har desuden udtræksemhætte samt kvalitetshvidevarer fra Blomberg; køle-fryseskab, indbygningsovn, opvaskemaskine og keramisk kogeplade.

Alle badeværelser har vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, sanitet og armaturer er fra Ifö og Hansgrohe og gulv og bruseniche er beklædt med fliser.

Alle badeværelser har indbyggede loftspots.

Der er dørtelefonanlæg i alle lejligheder. Fra ejendommen er der adgang til stor fælles have med græsplæne.

Miljørigtigt byggeri

ODEAHUS er et energivenligt byggeri, der lever op til de nutidige krav om isolering og energiforbrug, suppleret med anvendelse af solceller.