09. august 2014

Mere end 25 år med Cepheus Ejendomme

Siden etableringen i 1988 er Cepheus Ejendomme vokset hvert år, så vi i dag er en af de betydelige aktører på boligmarkedet. Cepheus Ejendomme har altid arbejdet langsigtet med sine investeringer. Vi tror nemlig på, at lange og gode relationer er forudsætningen for at drive en god og stabil udlejningsvirksomhed. Det bekræftes af vores driftsresultater, vores vækst og selskabets egenkapital.

Tilfredse kunder er forudsætningen for en fremgangsrig virksomhed og lejerne er vores vigtigste aktiv. Derfor tilbyder Cepheus Ejendomme gode og velholdte lejligheder med branchens vel nok højeste serviceniveau - det gælder både selve ejendommene, de enkelte lejemål og udendørsarealerne. 

Cepheus Ejendomme ønsker også at tiltrække og fastholde de absolut bedste medarbejdere, der sammen med en dynamisk ledelse, leverer virksomhedens værdier i relation til alle vores samarbejdspartnere, lejere og lokalsamfund. Vores erfaring er nemlig, at tilfredse kunder og velmotiverede medarbejdere er et rigtigt godt grundlag for en sund virksomhed.