10676,10675
20. september 2018

Cepheus Koncernen udvider organisationen med hoteldirektør

For at udvikle og styrke vores hoteldivision tiltræder Peter Bøgil Jensen pr. 1. oktober 2018 som hoteldirektør for Best Western Plus Hotel Kronjylland, Randers.

Peter Bøgil er 51 år og har et indgående kendskab til hotelbranchen. Han har blandt andet en baggrund som sales- og revenuedirektør hos Danske Hoteller, København og hos Ruths Hotel, Gammel Skagen. Peter Bøgil er nu klar til at stå i spidsen for Best Western Plus Hotel Kronjylland, for at udvikle og styrke hotellets position som et af de førende og mest velbesøgte hoteller i Randers.

- Vi er sikre på at Peter Bøgil har den helt rette kombination af faglige, ledelsesmæssige og menneskelige kompetencer til at føre vores ambitiøse strategi for Best Western Plus Hotel Kronjylland ud i livet. Vi ser frem til samarbejdet og glæder os til at byde Peter velkommen til Randers, siger ejerne af Cepheus Koncernen, Anni og Hans-Henrik Ditlev.


Best Western Plus Hotel Kronjylland er en del af Cepheus Koncernen, der har en samlet omsætning på mere end 58 mio. kr. og over 40 ansatte. I koncernen indgår virksomhederne Cepheus Ejendomme, der omhandler ejerskab og egen administration af 1.000 lejemål samt ejerskab og drift af Best Western Plus Hotel Kronjylland. Læs mere på cepheus.dk.

Best Western Plus Hotel Kronjylland er ligeledes en del af verdens største familie af hoteller bestående af mere end 4.000 hoteller på verdensplan. Best Western Plus Hotel Kronjylland har en samlet værelseskapacitet på 63 værelser, mødefaciliteter, bar og restaurant. Hotellet fremstår med sine mere end 100 års unikke hotelhistorie som et moderne city-hotel med en afslappet og uformel atmosfære, indrettet i boutique stil med særlig vægt på en varm og indbydende stemning. Læs mere på hotelkronjylland.dk


Ønsker du flere oplysninger, bedes du kontakte:
Grundlægger, ejer Hans-Henrik Ditlev, +45 40105127
Direktør, cand. jur. Helle Bisgaard, +45 87106253