8987,8968,8981
05. december 2018

Cepheus Ejendomme søger servicemedarbejder til trappevask

CEPHEUS EJENDOMME SØGER SERVICEMEDARBEJDER TIL TRAPPEVASK

Cepheus Ejendomme har eksisteret siden 1988, og vi er den største privatejede boligudlejningsvirksomhed i Randers. Vi er vært for næsten 2.600 mennesker, der bor i vores ejendomme, og det er en opgave der forpligter. Glade og tilfredse lejere er livsnerven i vores virke, og vi stiller derfor høje kvalitetskrav til både vedligeholdelsesstandard og serviceniveau. Når vores lejere føler sig godt hjulpet, så føler vi os godt tilpas.

Til vores vedligeholdelsesafdeling søger vi en stabil servicemedarbejder til trappevask. Hvis du trives i en kvalitetsbevidst kultur og forstår betydningen af et højt serviceniveau, er du måske personen vi søger.

Jobbeskrivelse
Jobbet består primært i at udføre trappevask og rengøringsopgaver i vores ejendomme. Derudover kan der være andre opgaver som rengøring af vaskerier, opsætning af opgangstavler mm.

Din profil
Jobbet kræver at du kan yde høj kvalitet og at du er grundig og ansvarsbevist som person.
• Det falder dig naturligt at være serviceminded da jobbet indebærer direkte kontakt til vores mange lejere
• Du arbejder grundigt og struktureret
• Du er god til at samarbejde og har et godt humør
• Du kan identificere dig med vores værdier: troværdighed, engagement og smidighed
• Du har kørekort

Vi tilbyder
Et godt og selvstændigt job blandt professionelle og engagerede kolleger i en virksomhed, der har orden i sagerne. Vores arbejdsmiljø er uformelt og positivt. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensionsordning. Arbejdstid 37 timer ugentlig. Tiltrædelse efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør, cand. jur. Helle Bisgaard, telefon 87106253.
Send din ansøgning og dit CV mærket ”Servicemedarbejder til trappevask” snarest muligt på hbs@cepheus.dk eller til Cepheus Ejendomme A/S, Jernbanegade 26, 8900 Randers. Samtaler afholdes løbende.

Cepheus Ejendomme er en del af Cepheus Koncernen, der har en samlet omsætning på 58 mio. kr. og over 40 ansatte. I koncernen indgår virksomhederne Cepheus Ejendomme, der omhandler ejerskab og egen administration af 1.000 lejemål samt ejerskab og drift af Best Western Plus Hotel Kronjylland. Læs mere om os på cepheus.dk