10695,10696,10697
03. oktober 2018

Cepheus Ejendomme søger dygtig intern maler

CEPHEUS EJENDOMME SØGER DYGTIG INTERN MALER

Cepheus Ejendomme har eksisteret siden 1988, og vi er den største privatejede boligudlejningsvirksomhed i Randers. Vi er vært for næsten 2.600 mennesker, der bor i vores ejendomme, og det er en opgave der forpligter. Glade og tilfredse lejere er livsnerven i vores virke, og vi stiller derfor høje kvalitetskrav til både vedligeholdelsesstandard og serviceniveau. Når vores lejere føler sig godt hjulpet, så føler vi os godt tilpas.

Til vores vedligeholdelsesafdeling søger vi en dygtig intern maler. Hvis du trives i en kvalitetsbevidst kultur og forstår betydningen af et højt serviceniveau, er du måske personen vi søger.

Jobbeskrivelse
Jobbet består primært i at udføre interne maleropgaver i de af nærmeste leder anviste ejendomme og på Best Western Plus Hotel Kronjylland.

Din profil
Jobbet kræver at du kan yde høj kvalitet og at du er grundig og ansvarsbevist som person.
• Du er uddannet maler
• Du arbejder struktureret og har overblik
• Du er god til at samarbejde og har et godt humør
• Du kan identificere dig med vores værdier: troværdighed, engagement og smidighed
• Du har kørekort
• Du forstår betydningen af en imødekommende, effektiv og professionel service, og det falder dig naturligt at være serviceminded


Vi tilbyder
Et godt og selvstændigt job blandt professionelle og engagerede kolleger i en virksomhed, der har orden i sagerne. Vores arbejdsmiljø er uformelt og positivt. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensionsordning. Arbejdstid 37 timer ugentlig. Tiltrædelse 01.11.2018 eller efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte cand. jur. Helle Bisgaard, telefon 87106253.
Send din ansøgning og dit CV mærket ”Intern maler” snarest muligt på hbs@cepheus.dk eller til Cepheus Ejendomme A/S, Jernbanegade 26, 8900 Randers. Samtaler holdes løbende.

Cepheus Ejendomme er en del af Cepheus Koncernen, der har en samlet omsætning på 58 mio. kr. og over 40 ansatte. I koncernen indgår virksomhederne Cepheus Ejendomme, der omhandler ejerskab og egen administration af 1.000 lejemål samt ejerskab og drift af Best Western Plus Hotel Kronjylland. Læs mere om os på cepheus.dk