12605,12608,12610
06. maj 2019

Best Western Plus Hotel Kronjylland scorer topkarakterer

Kompromisløs kvalitet og sans for detaljen går igen overalt på Hotel Kronjylland. Hotellets tidligere direktør, Britta Vestfal Pedersen, er tilbage og skal fastholde og styrke hotellets stærke position.

Hotel Kronjylland er, med sine mere end 100-årige hotelhistorie, med i en yderst lille og eksklusiv skare af historiske hoteller i Danmark. Siden 1991 har Best Western Plus Hotel Kronjylland været ejet af familien Ditlev, som gennem årene målrettet og kompromisløst har udvidet, forandret og forbedret hotellet.

Indehaver, Hans-Henrik Ditlev, er stolt over at vinde prisen:

”Best Westerns Quality Award bliver uddelt til hoteller, der opnår højest gæste-tilfredshed i kombination med en høj score i Best Westerns interne kvalitetskontroller. Det kræver en særdeles stærk drift at blive tildelt den fornemme award, der udtrykker en udtalt gæstetilfredshed, samt en meget høj kvalitet på hotellet. Ved den seneste sammenligning mellem de mere end 150 skandinaviske medlemshoteller i Best Western indtager Hotel Kronjylland en fornem 1. plads efter gæsternes feedbacks. Ét er at blive blandt de bedste, noget andet er at fastholde højt niveau. Den opgave er jeg sikker på at Britta Vestfal Pedersen, som vender tilbage som hoteldirektør, kommer til at varetage flot. Britta har et tæt kendskab til vores gæster og samarbejdspartnere”.

Familien Ditlev varetager selv indretning og udsmykning af hotellet og har fundet inspiration fra rejser og storbyhoteller i blandt andet London, Paris, Rom og Barcelona. Hotel Kronjylland er i dag et moderne internationalt 4-stjernet boutiquehotel med 64 velindrettede værelser, mødefaciliteter, restaurant og charmerende gårdhaveoase.

I de senere år har Hotel Kronjylland modtaget en lang række prestigefulde branche-priser og anerkendelser, som alle indkapsler, at hotellet er lykkes med sine visioner om at skabe gode gæsteoplevelser, godt værtskab og gæsteomsorg.

Hos Best Western Scandinavia er der ligeledes glæde over hotellets popularitet:

”Hotel Kronjylland opnår hvert år mærkbar anerkendelse fra gæsterne som kan mærke, at hotellet interesserer sig oprigtigt for dem. Hotellets insisteren på at yde det optimale til hver eneste gæst, hver eneste dag, er helt tydelig. De mange flotte gæsteanmeldelser og hotellets løbende fokus på høj kvalitet er den sikre vej til nuværende og fremtidig stærk drift”, siger Søren Nystrøm, Country Manager Danmark for Best Western Hotels & Resorts.

 

For mere information kontakt:

Søren Nystrøm, Country Manager Danmark

Best Western Hotels & Resorts

E-mail: soren.nystrom@bestwestern.dk / Tel: 31 66 16 22

Britta Vestfal Pedersen, hoteldirektør

Best Western Plus Hotel Kronjylland

E-mail: bvp@hotelkronjylland.dk / Tel. 20 67 31 05